The Hunger Project gästar The Good Show.

Kolla här, vi är med i en talkshow! The Good Show heter den, och där kretsar varje avsnitt kring ett av målen i Agenda2030. Vår programchef Malin Flemström var med när programmet handlade om mål 2, Ingen Hunger.

I avsnitt 11 av The Good Show får vi också höra Johan Kuylenstierna berätta om insektsmat medan Matprofilen Siri Barje tipsar oss om att sänka kylskåpstemperaturen. Nestlés kommunikationschef ber oss att respektera matproducenterna och komikern Ahmed Berhan tycker att politiker bara skyller ifrån sig och Jennie Abrahamsson ger oss eget skrivet material.


Det här är The Good Show
The Good Show erbjuder tittaren det ”glokala” perspektivet på hållbarhetsfrågorna. Programledarna tar tittaren från det stora till det lilla. Det kommer att blandas högt och lågt i dialogen, tonaliteten och miljön i programmet är personlig.

I ett försök att rädda mänskligheten har FN satt upp sitt största mål i historien. 193 länder har enats om de 17 globala målen för hållbar utveckling. Men vilka är dessa och vad innebär dessa för dig? Det försöker talkshowen svara på.


Du hittar hela avsnittet här.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg