Ge era medarbetare en julklapp som gör skillnad.

Fler människor lever idag i hunger än för femton år sedan. Utvecklingen går åt fel håll. Ni som företag kan göra skillnad genom att ge era medarbetare en julklapp som avskaffar hunger.

En julgåva till The Hunger Project bidrar till en bättre värld där fler människor får förutsättningar att ta sig själva och sina familjer ur fattigdom och hunger. Vi tror på varje människas kraft att förändra, om en möjlighet ges. Ge fler människor den möjligheten i jul och låt er julgåva bidra till en bättre värld för oss alla.

Lätt att bidra
Vi har gjort det lätt och smidigt för er som företag att bidra i jul. 

1: Ni väljer en summa att bidra med här nedanför. Ni betalar enkelt med företagsfaktura i vår webbshop.

2: Efter genomfört köp får ni en länk till en landningssida där ni laddar ned allt material ni behöver för att kunna kommunicera årets julgåva internt och externt.

I kommunikations-kitet ingår gåvobevis, mailsignatur samt textförslag och bilder till sociala medier.

Vill ni ge en större julgåva? Kontakta richard.nordstrom@thehungerproject.se.

Vi besöker er gärna och berättar mer om hur er julgåva gör skillnad.

Till företag som investerar minst 20 000 kronor.

Vi berättar gärna för era medarbetare om hur er julgåva gör skillnad med några konkreta exempel från våra programländer. Hur entreprenörskap och mikrolån förändrar och ger möjligheter. Vill du veta mer? Jag kontaktar dig gärna för att diskutera vilket upplägg som kan passa er bäst!

Richard Nordström,
stora gåvor och partnerskap
richard.nordstrom@thehungerproject.se
0739 – 84 89 30

Vi ger människor förutsättningar att förändra världen.

Vi arbetar bland annat med utbildning, mikrolån och entreprenörskap. Alltid med ett fokus på jämställdhet och kvinnors möjligheter, eftersom vi vet att jämställdhet driver på utveckling. Vi vet också att det är människorna som lever i hunger som har både drivkraften och lösningarna på sina problem, bara de ges rätt förutsättningar.

Därför investerar våra företag i en värld fri från hunger.

Företaget Skandia Elevator valde att sluta med julklappar till medarbetarna och i stället satsa på en julgåva som gjorde skillnad på riktigt. Försäljningschefen Anders Malm hittade The Hunger Project och kände direkt att kopplingen var klockren.

Anders Malm, försäljningschef på Skandia Elevator

– Vi är ett företag som arbetar i jordbruksbranschen, det vi kallar världens viktigaste bransch, så att stödja en organisation som arbetar med den ökade hungern, människors rätt att odla sin egen mark och småbrukares självförsörjning passade oss perfekt.

Anders berättar att rättvisa är ett begrepp som genomsyrar allt företaget gör, så The Hunger Projects fokus på kvinnors ledarskap, flickors rättigheter och  ursprungsbefolkningars villkor var delar som verkligen linjerade med företagets värdegrund. Och medarbetarna var också nöjda med det nya valet av julklapp.

– Vi har bara fått väldigt positiv feedback från personalen, oavsett om de arbetar i verkstaden eller på kontoret. Vi känner att vi träffat helt rätt och vi kommer fortsätta att ge julgåvor till The Hunger Project framöver.

För United Spaces är det viktigt att bidra till en bättre värld. Företagets vd, Yvonne Sörensen Björud, berättar om deras arbete med Agenda 2030 och insikten att företaget behövde ta extern hjälp för att bidra till målet om att avskaffa hungern.

Yvonne Sörensen Björud, vd på United Spaces

– Att avskaffa hungern är inte ett globalt mål som vi kan bidra till i vår verksamhet, så därför har vi valt att ge pengar till The Hunger Project som kan göra skillnad på det området. Som företag lever vi en global värld och det är viktigt att vi bidrar och gör skillnad utanför Sverige.

United Spaces befinner sig i en expansionsfas med flera nystartade projekt den senaste tiden. Trots att företaget inte går plus i nuläget har det varit viktigt för Yvonne att de inte kompromissar med julgåvan.

– Samarbetet med The Hunger Project är viktigt för oss, så vi har valt att investera i julgåvor de senaste åren ändå. Det är en bra och välskött organisation och jag tror på deras metod för att avskaffa hunger. Våra medarbetare är stolta över att vi bidrar på det här sättet och de tycker det är en bra julklapp.