Ge en julgåva som bekämpar hunger. En gång för alla.

I år kan ditt företag tillsammans med flera kända kockar, däribland Frida Ronge, Tareq Taylor och Tea Malmegård, visa att du inte heller tror att matpaket är en långsiktig lösning på världshungern. Er julgåva till The Hunger Project ger inte någon en måltid för dagen, utan en hel framtid.

The Hunger Projects lösning är lika enkel som svår. Vi förebygger hunger genom att inte ge mat. Istället startar vi folkrörelser, utbildar i jordbruksmetoder, ger mikrolån, lyfter kvinnor och tar vara på människans egen fantastiska kraft.

Ska man komma åt ett problem från grunden så måste man ge människor de basala rättigheterna och förutsättningarna för att själva förändra sin situation. Precis som The Hunger Project tror jag att det är den enda långsiktiga lösningen. Just nu måste vi alla göra det vi kan. Tillsammans är vi skillnaden.

Tareq Taylor

Så här enkelt är det att bidra:

Vi har gjort det enkelt för er som företag att ge att en julgåva, och att kommunicera ert engagemang. När ni skänker en julgåva till The Hunger Project får ni ett kommunikationskit med material som ni kan dela med kollegor, kunder och andra kontakter. Så här gör ni:

Välj en summa att bidra med mot faktura.

Efter genomförd beställning får du en länk där du laddar ned kommunikationskitet som innehåller allt material ni behöver för att kunna kommunicera årets julgåva internt och externt.

Genom The Hunger Projects utbildningar har vi lärt oss att tillverka organiska gödningsmedel. Nu vet vi hur man gör gödsel och hur man beräknar mängden gödsel att använda i våra odlingar. Det har gjort våra skördar bättre, både till storlek och kvalitet.

Fati Dianda

Jordbrukare, Burkina Faso

Kontakta gärna mig om ni har frågor om er julgåva.

Jessica Sunnebo
Partneransvarig.

jessica.sunnebo@thehungerproject.se
0709 – 39 37 98