Lediga uppdrag.

Vill du arbeta med att avskaffa hunger och fattigdom? Här hittar du lediga uppdrag och tjänster till vårt kontor i Stockholm.

The Hunger Project är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 13 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen.

Aktuella tjänster.

Det finns för tillfället inga lediga tjänster.

Praktikant inom digital kommunikation till The Hunger Project

Vi söker dig som studerar kommunikation, grafisk design eller liknande som vill vara med och bidra till en värld utan hunger genom att stötta teamet i olika kommunikations- och insamlingsprojekt. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du gör skillnad.

Praktikant marknad och partnerskap till The Hunger Project

Vi söker dig som studerar försäljning eller marknadsföring som vill vara med och bidra till en värld utan hunger genom att stötta vår partneransvariga men även resten av teamet i olika marknads- och insamlingsprojekt. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du gör skillnad.

Det finns fler sätt du kan engagera dig på.