Lediga uppdrag.

Vill du arbeta med att avskaffa hunger och fattigdom? Här hittar du lediga uppdrag och tjänster till vårt kontor i Stockholm.

The Hunger Project är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 13 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen.

I nuläget har vi inga lediga tjänster att erbjuda. Följ oss gärna på LinkedIn för att få information om när vi söker nya medarbetare.

Aktuella tjänster.

Praktik med inriktning på grafisk form och kommunikation.

The Hunger Project söker en student för praktik med inriktning på grafisk form och kommunikation under vårterminen 2022 i Stockholm. Vi söker dig som studerar grafisk design och/eller kommunikation med intresse för grafisk design och skapande, som vill vara med och bidra till avskaffandet av hunger genom att stärka The Hunger Projects varumärke med form. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du gör skillnad.

Praktik med inriktning på program & påverkan.

The Hunger Project söker en student för praktik med inriktning på program och påverkan under vårterminen 2022 i Stockholm. Vi ser gärna att du har en pågående eller nyligen avslutad utbildning inom ett för praktiken relevant område, som t.ex. globala studier, statsvetenskap, mänskliga rättigheter, fred- och konfliktstudier, eller liknande. Du har en god förmåga att skriva professionellt på svenska och engelska och du trivs i en flexibel arbetsmiljö och är bekväm med självständigt arbete.

Det finns fler sätt du kan engagera dig på.