Lediga uppdrag.

Vill du arbeta med att avskaffa hunger och fattigdom? Här hittar du lediga uppdrag och tjänster till vårt kontor i Stockholm.

The Hunger Project är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 13 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen.

I nuläget har vi inga lediga tjänster att erbjuda. Följ oss gärna på LinkedIn för att få information om när vi söker nya medarbetare.

Aktuella tjänster.

Digital insamlingskommunikatör privatpersoner.

The Hunger Project Sverige befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en kollega till en ny tjänst inom insamling mot målgruppen privatpersoner. Uppdraget handlar om att utveckla och leda vårt insamlingsarbete mot målgruppen privatpersoner med fokus på digitalt givande. Din huvuduppgift är att både strategiskt och operativt utveckla och optimera arbetet för att öka givandet från privatpersoner genom månadsgivande, Peer-to-Peer, digitala kampanjer och utvecklandet av andra insamlingsformer. Du 

Det finns fler sätt du kan engagera dig på.