Lediga uppdrag.

Vill du arbeta med att avskaffa hunger och fattigdom? Här hittar du lediga uppdrag och tjänster till vårt kontor i Stockholm.

The Hunger Project är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 13 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen.

Aktuella tjänster.

Det finns fler sätt du kan engagera dig på.

Praktik med inriktning på projektledning & företagsinsamling under HT22.

Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och kreativ. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du känner att du gör skillnad. Du gillar att planera och leda egna projekt där det ingår mycket kontakt med företag och andra samarbetspartners. Du är en driven och kreativ person med affärssinne som är duktig på att skapa goda relationer. Vi ser gärna att du har en pågående eller nyligen avslutad utbildning inom ett för praktiken relevant områden, som t.ex. projektledning, kommunikation, marknadsföring, försäljning eller liknande.