Lediga uppdrag.

Vill du arbeta med att avskaffa hunger och fattigdom? Här hittar du lediga uppdrag och tjänster till vårt kontor i Stockholm.

The Hunger Project är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation som verkar för noll hunger och fattigdom. Vi arbetar globalt och driver program i 13 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. Med kvinnor i fokus utbildar och stärker vi människor att avskaffa sin egen hunger och fattigdom. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen.

I nuläget har vi inga lediga tjänster att erbjuda. Följ oss gärna på LinkedIn för att få information om när vi söker nya medarbetare.

Aktuella tjänster.

Program Controller (vikariat).

The Hunger Project söker erfaren Program Controller för ett föräldravikariat som ska stötta och utveckla vår finansiella uppföljning av öronmärkta bidrag. Som Program Controller har du till stor del en stödjande roll där du samarbetar med kollegor inom den globala organisationen samt kollegor i Sverige.  Vi är idag ett växande team på nio personer som arbetar nära kollegor i 22 länder med insamling, kommunikation och programutveckling.

Praktik med inriktning på projektledning & företagsinsamling under HT22.

Vi söker dig som är självständig, ansvarsfull och kreativ. Vi tror att du brinner för globala frågor och vill vara på en praktikplats där du känner att du gör skillnad. Du gillar att planera och leda egna projekt där det ingår mycket kontakt med företag och andra samarbetspartners. Du är en driven och kreativ person med affärssinne som är duktig på att skapa goda relationer. Vi ser gärna att du har en pågående eller nyligen avslutad utbildning inom ett för praktiken relevant områden, som t.ex. projektledning, kommunikation, marknadsföring, försäljning eller liknande. 

Det finns fler sätt du kan engagera dig på.