Projektledare webb, CRM & digital insamling.

The Hunger Project Sverige befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en kollega till en ny tjänst som projektledare för webb, CRM och digital insamling.

Din huvuduppgift är att både strategiskt och operativt utveckla framgångsfaktorer för att öka insamlingen från segmentet privatpersoner som är intresserade av att vara en del av The Hunger Projects arbete med att avskaffa hunger. Du leder arbetet med implementering och optimering av CRM-system samt underhåll och utveckling av webbplats och andra digitala flöden.

Vi är idag ett växande team på nio personer som arbetar nära kollegor i 22 länder med insamling, kommunikation och programutveckling.

The Hunger Project arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt där varje medarbetare utmanas och stöttas att nå sin fulla potential. Vi är en platt organisation med stort fokus på självledarskap vilket innebär att du i din roll har stort handlingsutrymme. För att trivas hos oss tror vi att du är en person som uppskattar kollegialt samarbete, att ha roligt på jobbet och att tillsammans uppnå gemensamt uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

  • Leda arbetet med användandet av CRM-system, marketing automation och andra digitala säljverktyg. Som kontaktperson och kravställare gentemot systemleverantören säkerställer du drift, underhåll och optimering.
  • Uppdatera och löpande utveckla The Hunger Project Sveriges webbplats och gåvoshop.
  • Hantera annonsering, sökordsoptimering och betald närvaro i digitala kanaler samt utvärdera och analysera insamlingskampanjer och målgrupper.
  • Leda arbetet med dataskydd och IT-säkerhet.
  • Utveckla och implementera strategier för hur The Hunger Project Sverige ska öka sina intäkter från privatpersoner.
  • Ansvara för The Hunger Project Sveriges månadsgivarprogram och koordinering av kommunikation med denna grupp samt deltagande i utformandet av kampanjer med syfte att utöka antalet månadsgivare.

Vi söker
Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete (exempelvis från en roll som insamlare/kampanjsansvarig/projektledare/digital strateg/webbredaktör) på en insamlingsavdelning eller annan relevant erfarenhet av insamling eller försäljning mot liknande målgrupp.

Du har mycket god vana av att arbeta datadrivet i CRM-system och det är meriterande om du har erfarenhet av Salesforce/Axenon. Du har god vana av att arbeta med publicering, underhåll och utveckling av webbplatser och andra digitala flöden som webbshopar, automationsslingor, digitala formulär och betalväxlar. Det är meriterande om du har erfarenhet av WordPress och WooCommerce samt om du tidigare har projektlett och upphandlat webbprojekt gentemot externa webbyråer. Du har också erfarenhet av att arbeta med ett tydligt utvecklingsorienterat affärsfokus och har erfarenhet av marknads- och målgruppsanalys.

Personliga egenskaper
Som person är du kreativ, analytisk och prestigelös. Du uppskattar ett iterativt arbetssätt och trivs i en föränderlig omvärld med snabba omställningar. Vidare har du en god förmåga att arbeta självständigt och systematiskt utifrån uppsatta mål och du trivs i ett globalt sammanhang där du samarbetar med kollegor världen över.

Språkkunskaper
Då vi arbetar i en internationell miljö krävs mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Mångfald
Vi vet att mångfald gör oss till en bättre organisation och arbetsplats. Därför strävar vi i våra rekryteringsprocesser efter att öka mångfald i erfarenhet, kompetens och bakgrund. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning på sex månader. Vi har kontorsplatser i Hammarby Sjöstad i Stockholm. The Hunger Project Sverige har kollektivavtal med Akademikerförbunden. Alla anställda erbjuds friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan till rekrytering@thehungerproject.se senast den 16 januari. Frågor om tjänsten besvaras av vd Malin Flemström malin.flemstrom@thehungerproject.se

Denna rekrytering gör vi med interna resurser och önskar därför inte att bli kontaktade av rekryteringsfirmor, tack.

Om The Hunger Project
The Hunger Project är en global organisation som finns för att avskaffa hunger genom utveckling ledd av människor som själva lever i hunger och fattigdom. Sedan 1977 har vi mobiliserat människor världen över att gå samman för att få ett slut på världshungern. The Hunger Project finns i 23 länder och når 16,5 miljoner människor.