Förändra världen med stil.
Till ett oslagbart pris.

Style it Forward är The Hunger Project Sveriges årliga popup-butik. Här kan du fynda kläder, smycken och skönhetsprodukter från några av Sveriges största och bästa märken, till kraftigt rabatterat pris. När du handlar går varje krona till The Hunger Projects arbete med att avskaffa hunger och fattigdom med kvinnor och flickor i fokus.

Årets event arrangeras på Berns i Stockholm den 29 november. Med anledning av restriktionerna gällande Covid-19 kan vi max vara 50 personer i lokalen samtidigt. Därför har vi öppet två timmar längre än vanligt. I övrigt följer vi alla de restriktioner som gäller för inomhusevenemang. Till er som känner er krassliga – kom inte. Ni får chansen att fynda bland det som blir över på tradera.se veckan efter.

Några av de objekt du kunde välja bland 2019.

Alla intäkter går till The Hunger Project.

The Hunger Project arbetar för att avskaffa hunger genom att skapa banbrytande, hållbara utvecklingsstrategier på gräsrotsnivå med kvinnor i fokus.

Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen. Vårt svenska kontor finns i Stockholm. Här arbetar vi med information, utbildning och insamling av pengar. Det globala huvudkontoret ligger i New York. Där samordnas de globala aktiviteterna, informationen och finansiella medlen. Merparten av The Hunger Projects medarbetare arbetar dock i programländerna och är lokalt anställda.

Tack vare våra engagerade lokala volontärer nådde The Hunger Projects program ut till cirka 16 miljoner människor under 2018.