Förändra världen med stil.
Till ett oslagbart pris.

Style it Forward är The Hunger Project Sveriges årliga popup-butik. Här kan du fynda kläder, smycken och skönhetsprodukter från några av Sveriges största och bästa märken, till kraftigt rabatterat pris. När du handlar går varje krona till The Hunger Projects arbete med att avskaffa hunger och fattigdom med kvinnor och flickor i fokus.

I år arrangeras Style it Forward på Berns i Stockholm den 28 november kl 12-17. Se till att anmäla dig till Facebook-eventet så får du alla uppdateringar.

Några av märkena du kan fynda från på årets event.

Alla intäkter går till The Hunger Project.

The Hunger Project arbetar för att avskaffa hunger genom att skapa banbrytande, hållbara utvecklingsstrategier på gräsrotsnivå med kvinnor i fokus.

Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. I Sverige jobbar vi med påverkansarbete och insamling till de globala programmen. Vårt svenska kontor finns i Stockholm. Här arbetar vi med information, utbildning och insamling av pengar. Det globala huvudkontoret ligger i New York. Där samordnas de globala aktiviteterna, informationen och finansiella medlen. Merparten av The Hunger Projects medarbetare arbetar dock i programländerna och är lokalt anställda.

Tack vare våra engagerade lokala volontärer nådde The Hunger Projects program ut till cirka 16 miljoner människor under 2018.