Hungern i världen ökar. För femte året i rad är trenden på väg åt fel håll. Idag lever var elfte människa på jorden i hunger. Vi måste vända trenden. Om inte vi, vem? Om inte här, var? Om inte nu, när? Var med i kampen för att avskaffa världshungern, en gång för alla.

Time to end Hunger är en onlineauktion till förmån för The Hunger Project. Årets upplaga är den åttonde i ordningen och hittills har auktionen samlat in över 1 miljon kronor till The Hunger Projects arbete med att avskaffa världshungern, alltid med jämställdhet i fokus. Varenda krona går till organisationens verksamheter i Afrika, Asien och Latinamerika.

Buda hem spaupplevelser, restaurangbesök, signerade sporttröjor, skidkort, yogaklasser och mycket mer, samtidigt som bidrar till avskaffandet av världshungern. Varje krona går till att bygga hållbara samhällen med fokus på att stärka kvinnors möjligheter, så att de med egen kraft kan avskaffa hunger och fattigdom i sina byar.

Auktionen görs i samarbete med Tradera och är i år live den 7-13 december via vår kampanjsida.

Några av objekten du kommer kunna buda på i årets auktion.

Alla intäkter går till The Hunger Project.

The Hunger Project arbetar för att avskaffa hunger genom att skapa banbrytande, hållbara utvecklingsstrategier på gräsrotsnivå med kvinnor i fokus.

Vi arbetar globalt och driver program i 12 länder i Afrika, Latinamerika och Asien. I Sverige jobbar vi med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen. Vårt svenska kontor finns i Stockholm. Här arbetar vi med information, utbildning och insamling av pengar. Det globala huvudkontoret ligger i New York. Där samordnas de globala aktiviteterna, informationen och finansiella medlen. Merparten av The Hunger Projects medarbetare arbetar dock i programländerna och är lokalt anställda.

Tack vare våra engagerade lokala volontärer nådde The Hunger Projects program ut till cirka 16 miljoner människor under 2018.