Villkor.

I samband med att du genomför ett köp i vår gåvoshop, registrerar vi dina personuppgifter. Vi hanterar dem med varsamhet. Vill du veta mer? Läs gärna vår integritetspolicy.

Denna webbplats ägs och drivs av Stiftelsen The Hunger Project Sverige, organisationsnummer 802010-8315, Lugnets Allé 1, c/o Thurne Sweden, 120 65 Stockholm.


Gåvor
Ett köp av gåvobevis är genomfört när du erhållit en bekräftelse från oss. Genomfört köp innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn och personuppgifter registreras i vårt register.

Om du har frågor kring din beställning av gåvobevis är du välkommen att skicka ett mail till info@thehungerproject.se eller ringa 08-735 23 30.


Leverans
Vid beställning av digitala gåvobevis får du en nedladdningsbar fil efter genomfört köp. Vid beställning av fysiska gåvoprodukter får du ett bekräftelsemail när produkten är på väg hem till dig. Du kan räkna med leverans inom en veckas tid.


Betalning
Kortbetalningar och betalning med Swish sker säkert genom Mondido, en betaltjänst från Sverige, som är PCI DSS Nivå 1 certifierad (den högsta säkerhetsnivån för kortbetalning) för säkra betalningar. Alla kortuppgifter överförs krypterat till Mondido genom SSL/TLS och når inte gåvoshopen.


Kunduppgifter
I samband med att du köper en gåvoprodukt eller ger en gåva till The Hunger Project registrerar vi dina personuppgifter och sparar dem för att kunna hantera ditt givarsamarbete och/eller sända information till dig. Vi garanterar i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) att vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt. Läs gärna mer i vår integritetspolicy. Personuppgifterna kan också användas av oss för marknadsföringsyften i till exempel e-postutskick med kampanjer, erbjudanden, inbjudan till event eller telemarketing vid månadsgivarkampanjer. Du kan när som helst tacka nej till att få utskick från oss.

The Hunger Project Sverige är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som sparas. Om du vill begära rättelse av eller få information om de uppgifter vi har om dig kan du ta kontakt med oss info@thehungerproject.se


Ångerrätt
The Hunger Project återbetalar en gåva om givaren ångrar sig inom 14 dagar. Ingen återbetalning görs för specialtillverkade produkter (som till exempel personligt präglade gåvokort och minneskort).