Handla i vår gåvoshop.

Ge en gåva och få en gåva tillbaka. I vår gåvoshop hittar du vår svarta ring mot barnäktenskap, halsbandet för en värld utan hunger, kokboken som vi gjort tillsammans med Frida Ronge samt våra gnuggisar för kvinnors rättigheter. Alla intäkter går direkt till vårt arbete för att skapa en värld fri från hunger.

En svart ring mot barnäktenskap.

Genom att köpa den här svarta ringen bidrar du till The Hunger Projects arbete för att se till att flickor inte gifts bort.

250 kr/ring (inkl.frakt)

Ringen har vi fått av Ur&Penn och intäkterna från försäljningen går till våra program för att stärka flickors rättigheter genom informationskampanjer och utbildningar om vikten av att låta flickor gå i skolan och om farorna med skadliga traditioner som barnäktenskap och hemgift.

För att sprida ordet, ta ett foto när du bär ringen, lägg upp den i dina sociala medier med hashtagen #ingaflerbarnbrudar.

Ringen är tillverkad i järn med ett tunt lager svart färg sprayat utanpå. Den finns i en storlek, men den har en liten öppning som gör att den är justerbar för alla fingerstorlekar. För att ringen ska behålla sin symboliska svarta färg så länge som möjligt rekommenderar vi att inte bada, duscha eller tvätta händerna med ringen på.

Symboliskt halsband för en värld utan hunger.

250 kr/halsband (inkl. frakt)

Visa att du står upp för en värld utan hunger genom att bära vårt symboliska halsband. Alla intäkter går till The Hunger Projects arbete för att avskaffa hunger.

Halsbandet har vi fått av Ur&Penn och intäkterna från försäljningen går till vårt arbete med att stötta utveckling som drivs av människor som själva lever i samhällen som präglas av fattigdom och hunger.

Sprid ordet
För att sprida ordet – ta ett foto när du bär ditt halsband och posta i dina sociala medier med hashtagen #envarldutanhunger

Metallblandningen i halsbandet består av till största delen zink (96%) samt aluminium, magnesium, mässing och järn. Det kan finnas spår av nickel, så vi rekommenderar inte att halsbandet bärs av nickelallergiker. Kedjan består endast av järn.

Köp en kokbok som tar vara på alla möjligheter.

199 kr (inkl. frakt & moms)

Möjligheternas kokbok är en recept- och inspirationsbok från The Hunger Project och Frida Ronge. Efter en resa till Ghana har Frida tagit fram recept till boken som även innehåller inspirerande berättelser från The Hunger Projects verksamhet.

Låt recepten inspirera dig att tänka utanför boxen och se möjligheter med det du har nära till hands. Gör din risotto på svenska sädeslag eller snacksa på svenska bönor istället för edamame. Du som köper den här boken bidrar på riktigt till att avskaffa hunger eftersom vinsten går till The Hunger Projects viktiga arbete. En riktigt god möjlighet!

Vikt: 500 g
Sidantal: 140

Ta ställning för varje kvinnas röst med en gnuggis.

200 kr/ark

Genom att köpa våra gnuggisar bidrar du till arbetet med att utbilda kvinnor att bli beslutsfattare, ta plats bland samhällets starkaste ledare och bli entreprenörer på lika villkor.

För att sprida ordet och få fler att engagera sig för varje kvinnas röst, ta ett foto med din nya gnuggis och lägg upp i dina sociala medier med hashtagen #varjekvinnasröst