901 99 77

901-9977

Ge en gåva som avskaffar hunger.

När du ger en gåva till The Hunger Project går den till att stärka kvinnor som skapar långsiktig och hållbar förändring för samhällena de lever i. För vi vet att när kvinnor stärks förändrar de världen till det bättre.

En svart ring mot barnäktenskap.

200 kr/ring

Genom att köpa den här svarta ringen bidrar du till The Hunger Projects arbete för att få ett slut på våldet mot flickor.

Ringen har vi fått av Ur&Penn och intäkterna från försäljningen går till våra program för att stärka flickors rättigheter genom informationskampanjer och utbildningar om vikten av att låta flickor gå i skolan och om farorna med skadliga traditioner som barnäktenskap och hemgift.

För att sprida ordet, ta ett foto när du bär ringen, lägg upp den i dina sociala medier med hashtagen #ingaflerbarnbrudar.

Ringen är tillverkad i järn med ett tunt lager svart färg sprayat utanpå. Den finns i en storlek, men den har en liten öppning som gör att den är justerbar för alla fingerstorlekar. För att ringen ska behålla sin symboliska svarta färg så länge som möjligt rekommenderar vi att inte bada, duscha eller tvätta händerna med ringen på.

#ingaflerbarnbrudar

Köp en kokbok som tar vara på alla möjligheter.

299 kr inkl. moms

Möjligheternas kokbok är en recept- och inspirationsbok från The Hunger Project och Frida Ronge. Efter en resa till Ghana har Frida tagit fram recept till boken som även innehåller inspirerande berättelser från The Hunger Projects verksamhet.

Låt recepten inspirera dig att tänka utanför boxen och se möjligheter med det du har nära till hands. Gör din risotto på svenska sädeslag eller snacksa på svenska bönor istället för edamame. Du som köper den här boken bidrar på riktigt till att avskaffa hunger eftersom vinsten går till The Hunger Projects viktiga arbete. En riktigt god möjlighet!

Vikt: 500 g
Sidantal: 140

Ta ställning för varje kvinnas röst med en gnuggis.

200 kr/ark

Genom att köpa våra gnuggisar bidrar du till arbetet med att utbilda kvinnor att bli beslutsfattare, ta plats bland samhällets starkaste ledare och bli entreprenörer på lika villkor.

För att sprida ordet och få fler att engagera sig för varje kvinnas röst, ta ett foto med din nya gnuggis och lägg upp i dina sociala medier med hashtagen #varjekvinnasröst

Så ett frö för biologisk mångfald.

150 kr/ark

Låt dina sommartomater öka den biologiska mångfalden i Uganda.

Genom att köpa de här tomatfröerna stöttar du The Hunger Projects fortsatta arbete för giftfria jordbruk.

Digitala gåvobevis.

Ge bort ett gåvobevis. Till dig själv eller någon du tycker om. När du beställer ett gåvobevis stärker du kvinnor i utsatta delar av världen.

Gåvan hjälper oss i kampen mot att avskaffa hunger, för vi vet att när kvinnor stärks så förändrar de världen till det bättre. 

Du kan välja bland fyra gåvobevis; Ingen hungerKvinnors ledarskap, Flickors rättigheter och Entreprenörskap. När du genomfört ditt köp får du gåvobeviset som en nedladdningsbar PDF i ett mail till adressen du uppgivit. Därefter kan du skriva ut beviset på ett fint papper, eller behålla det i digital form. Sätt upp det som ett diplom i ditt vardagsrum, ge bort som födelsedagspresent eller behåll det i en mapp på ditt skrivbord.

Gåvobevis: Ingen Hunger

För att avskaffa hunger och fattigdom krävs ett helhetsperspektiv på samhällsutveckling och framsteg inom många områden samtidigt.

Med din hjälp kan vi på The Hunger Project fortsätta vårt holistiska arbete för att avskaffa hunger till 2030 genom att arbeta med bland annat kvinnors ledarskap, flickors rättigheter, entreprenörskap, näring och hälsa och mycket mer.

Gåvobevis: Kvinnors ledarskap

En stor del av världens problem med fattigdom och hunger beror på att kvinnor inte har samma sociala ställning som män.

Med din hjälp kan vi på The Hunger Project utbilda kvinnor att bli beslutsfattare, ta plats bland samhällets starkaste ledare och bli entreprenörer på lika villkor.

Gåvobevis: Flickors rättigheter

Den djupt rotade diskrimineringen av kvinnor och flickor är en av huvudorsakerna till att hunger och fattigdom fortfarande existerar.

Med din hjälp kan vi på The Hunger Project fortsätta anordna utbildningar som syftar till att motverka barnäktenskap och könsstympning och arbeta för att främja likvärdig utbildning och hälsovård för flickor och pojkar.

Gåvobevis: Entreprenörskap

När kvinnor stärks och deltar i samhället på samma villkor som män förändrar de världen till det bättre.

Kvinnor återinvesterar 90 procent av sin inkomst i familjen genom att lägga pengarna på mat, utbildning och hälsa. Det bidrar i förlängningen också till ett starkare samhälle, fritt från hunger. Med din hjälp kan vi se till att fler kvinnor får möjligheten att bli självförsörjande. 

Var med oss i kampen mot hunger varje månad.

Testamentera en gåva.

Skänk din aktieutdelning.

The Hunger Project Sverige har 90-konto och följer Svensk Insamlingskontrolls regler för insamlingsverksamhet.
The Hunger Project Sverige är medlem i branschorganisationen Giva Sverige och certifierade för Tryggt Givande.