Poster illustrerad av Klas Fahlén

Du som väljer att ge en julgåva får en poster formgiven av illustratören Klas Fahlén, exklusivt framtagen för The Hunger Project. Oavsett om den är en julgåva till dig själv, eller någon annan, hoppas vi den ska sprida glädje och vår vision om en värld utan hunger. (Ram ingår ej).

300 kr

Julgranskula

Visa att du står upp för en värld fri från hunger och fattigdom. Beställ vår fina julgranskula och var med och skapa årets julvärld.

När du skänker en julgåva till The Hunger Project stöttar du oss i vårt arbete med grundorsakerna till varför hunger existerar. Som tack får du en julgranskula att hänga i din julgran, som ett bevis på att du står upp för en värld fri från hunger och fattigdom.

250 kr

Möjligheternas kokbok.

Möjligheternas kokbok är en recept- och inspirationsbok signerad stjärnkocken Frida Ronge. Boken innehåller även inspirerande berättelser från The Hunger Projects verksamhet.

268 kr

Halsband för en värld utan hunger.

Halsbandet med världskartan är en symbol som visar att den som bär det står upp för en värld fri från hunger. Bär det själv eller ge till någon annan som vill bidra till att världshungern avskaffas.

250 kr

Svart ring mot barnäktenskap

Den svarta ringen är en symbol som visar att den som bär den tar ställning mot barnäktenskap. Bär den själv eller ge den till någon annan som tar ställning för flickorsrättigheter.

250 kr

Digitalt gåvobevis:
Värld utan hunger.

150kr

Digitalt gåvobevis:
Småföretagare.

300kr

Digitalt gåvobevis:
Flickors rättigheter.

500kr