Skicka ett digitalt gåvobevis till någon du tycker om.

Ge bort ett gåvobevis. Till dig själv eller någon du tycker om. När du beställer ett gåvobevis stärker du kvinnor i utsatta delar av världen.

Gåvan hjälper oss i kampen mot att avskaffa hunger, för vi vet att när kvinnor stärks så förändrar de världen till det bättre. 

Du kan välja bland fyra gåvobevis; Ingen hungerKvinnors ledarskap, Flickors rättigheter och Entreprenörskap. När du genomfört ditt köp får du gåvobeviset som en nedladdningsbar PDF i ett mail till adressen du uppgivit. Därefter kan du skriva ut beviset på ett fint papper, eller behålla det i digital form. Sätt upp det som ett diplom i ditt vardagsrum, ge bort som födelsedagspresent eller behåll det i en mapp på ditt skrivbord.

Gåvobevis: Ingen Hunger

För att avskaffa hunger och fattigdom krävs ett helhetsperspektiv på samhällsutveckling och framsteg inom många områden samtidigt.

Med din hjälp kan vi på The Hunger Project fortsätta vårt holistiska arbete för att avskaffa hunger till 2030 genom att arbeta med bland annat kvinnors ledarskap, flickors rättigheter, entreprenörskap, näring och hälsa och mycket mer.

Gåvobevis: Kvinnors ledarskap

En stor del av världens problem med fattigdom och hunger beror på att kvinnor inte har samma sociala ställning som män.

Med din hjälp kan vi på The Hunger Project utbilda kvinnor att bli beslutsfattare, ta plats bland samhällets starkaste ledare och bli entreprenörer på lika villkor.

Gåvobevis: Flickors rättigheter

Den djupt rotade diskrimineringen av kvinnor och flickor är en av huvudorsakerna till att hunger och fattigdom fortfarande existerar.

Med din hjälp kan vi på The Hunger Project fortsätta anordna utbildningar som syftar till att motverka barnäktenskap och könsstympning och arbeta för att främja likvärdig utbildning och hälsovård för flickor och pojkar.

Gåvobevis: Entreprenörskap

När kvinnor stärks och deltar i samhället på samma villkor som män förändrar de världen till det bättre.

Kvinnor återinvesterar 90 procent av sin inkomst i familjen genom att lägga pengarna på mat, utbildning och hälsa. Det bidrar i förlängningen också till ett starkare samhälle, fritt från hunger. Med din hjälp kan vi se till att fler kvinnor får möjligheten att bli självförsörjande.