The Hunger Project workshoppar om hunger på Agenda 2030 Open.

The Hunger Project Sverige är vår värd för mål 2 Ingen hunger under eventet Agenda 2030 Open. Eventet äger rum i Lidingö Stadshus den 20 april.

Syftet med Agenda 2030 Open är att engagerade personer samlas för att hitta konkreta vägar till en bättre värld i linje med FNs Agenda 2030 och de globala målen för hållbar utveckling. Deltagarna blir alla en 2030-Agent som skapar och genomför de idéer som eventet resulterar i.

Dagen inleds med inspirerande föreläsningar från inspiratörer som har ett stort engagemang för hållbar utveckling. Efter lunch jobbar vi i workshops tillsammans med ideella organisationer som är värdar för var sitt av de 17 målen i FNs Agenda 2030, där alltså The Hunger Project ansvarar för mål 2. Idéer vaskas fram och formuleras som uppdrag på ett uppdragskort för att bli till handling.

Dagen avslutas med en promovering där alla som formulerat ett uppdrag får ett bevis på att de är en 2030-Agent.

Ett av The Hunger Projects mål är att öka kunskapen och medvetenheten om världshungern. Under denna inspirerande heldag ser vi fram emot att träffa många eldsjälar vars hjärtan klappar för globala frågor och en hållbarare, rättvisare värld.

Visst ses vi?
Anmäl dig till eventet, som är gratis, här.

Dela inlägget:

Relaterade inlägg